Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj mého srdce: na zimní dovolenou jedině do libereckého regionu

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 04. 2022 16:42
  • Cestovní ruch

Sdílet článek

Liberecký kraj je opět první. Již po několikáté boduje v anketě nazvané Kraj mého srdce. V letošním ročníku opanoval kategorii nazvanou KAM na zimní dovolenou a obhájil tak své vítězství z uplynulého roku. Na dalších pozicích se umístily kraje Vysočina a Královéhradecký. V celkovém hodnocení se Liberecký kraj umístil na osmé příčce.

Vyhlášení desátého ročníku ankety Kraj mého srdce, která sleduje oblíbenost jednotlivých krajů České republiky podle toho, jaké skrývají možnosti a jaké se těší oblibě, se konalo na nedávném veletrhu Holiday World v pražských Letňanech.

„Zimní dovolená je s Libereckým krajem neodmyslitelně spjata, a to hlavně díky velkému počtu horských středisek a dalších zimních zajímavostí. Snažíme se ale o to, aby lidé vnímali náš kraj také jako kraj tradičních řemesel a zajímavých památek,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pořadatelem ankety, jež se koná pod záštitou právě Asociace krajů České republiky, je tradičně vydavatelství KAM po Česku ve spolupráci s veletržní správou PVA Expo Praha. Hlavním cílem ankety je každoročně porovnat oblíbenost krajů a v rámci soutěže je zviditelnit.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky