Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Soutěž „Kniha roku Libereckého kraje“ o cenu za mimořádné literární dílo vydané v příslušném kalendářním roce se vztahem k Libereckému kraji, vyhlašuje Liberecký kraj za účelem podpory autorů a nakladatelů k vydávání a šíření regionální literatury
a její propagace.

Už jen čtrnáct dní je možné dát hlas nejoblíbenější knize v soutěži Kniha roku Libereckého kraje. Vy rozhodnete, který z nominovaných titulů získá speciální Cenu čtenářů.

Na facebook stránkách https://www.facebook.com/Kniha-roku-Libereckého-kraje-335390893726001/ můžete až do konce března hlasovat o čtenářsky nejoblíbenější knihu z letošních finalistů soutěže „Kniha roku Libereckého kraje“.

Vaše hlasy rozhodnou, která z nominovaných knih získá speciální Cenu čtenářů.

Výherce převezme cenu 23. dubna 2019 v Krajské vědecké knihovně v Liberci u příležitosti Světového dne knihy a autorských práv.

Český ráj

26. 02. 2019

Novela o současných mužích, jejichž touhy a sny se soustředí na tajemný svět za vysokou zdí, který možná obývají ženy…. Parta chlapů se pravidelně schází ve staré sauně za městem někde v Českém ráji. Potí svoje těla i duše. Nemají jména, jen staré indiánské přezdívky. Tady je nikdo neruší, tady se cítí svobodní a mohou být těmi, kým doopravdy jsou. Jejich sebestředný svět rámují tragikomické vzpomínky na minulost a nejistota z vlastní budoucnosti. Radost a smutek mezi kapkami vody.

Ivana Maršálková
ivana.marsalkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226489
Mobil: 739541536