Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Soutěž „Zkus se zamilovat“ pomalu končí. Do pondělí 25. května ještě můžete zasílat fotografie

22. 05. 2020

Máj se pomalu chýlí ke konci a spolu s ním i soutěž ZKUS SE ZAMILOVAT s Libereckým krajem. V ní se hledá nejzamilovanější místo našeho regionu a také ideální místo pro romantické rande. Už teď je možné říci, že rozhodování bude obtížné, většina snímků je totiž velmi atraktivních. Prozatím jich dorazilo přes čtyřicet a to z míst velmi známých, jako je například Máchovo jezero či osada Jizerka, ale i z míst stojících stranou masového zájmu veřejnosti, která ale mohou být o to romantičtější. Za zmínku stojí Manušické rybníky či vesnička Loučky.

„Fotografií míst pro romantické rande již máme docela dost, ale jsem si jistá, že jich je v kraji ještě mnohem víc. Chápu, že si to člověk rád nechává pro sebe, protože se asi v takových chvílích nechce setkávat s davy, ale věřím, že nám lidé ještě další místa prozradí,“ uvedla s nadsázkou Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Soutěžní fotografie je možné zasílat ještě do pondělí 25. května. O den později, tedy v úterý 26. května se fotografie z obou témat objeví na facebookovém profilu Liberecký kraj — cestou necestou, načež se spustí veřejné hlasování o ty nejlepší. Autory prvních pěti fotografií s největším počtem lajků a srdíček z každé kategorie čekají odměny v podobě dárkových tašek plných skvělých věcí, které se budou hodit právě při putování krajem.

Oznámení jmen výherců se na výše zmíněném facebookovém profilu i na webu www.liberecky-kraj.cz objeví v neděli 31. května. Dotyční budou vyrozuměni rovněž e-mailem či chatovou zprávou – podle toho, jakým způsobem snímky zaslali.

A jak se zúčastnit? Stačí zaslat fotku, přidat svoje jméno a příjmení, připsat do jaké kategorie fotka patří a třeba ještě přidat příběh či vzpomínku, která se ke konkrétnímu místu váže. Snímky mohou účastníci posílat do zpráv na facebookovém profilu Liberecký kraj — cestou necestou, případně na e-mail jakub.seps@kraj-lbc.cz.

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226307
Mobil: 770134419