Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj nabízí výhodné vstupenky do Křišťálového údolí

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 06. 2021 09:09
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj nabízí speciální vstupenky do Křišťálového údolí. Vybírat lze z více než 25 muzeí, otevřených skláren, výrobců vánočních ozdob či šperkařských a bižuterních ateliérů. V nabídce je i cesta lanovkou na Ještěd či výstava Křehká krása v Jablonci nad Nisou.

„I v letošním roce bude mnoho lidí trávit svou dovolenou v České republice. V Libereckém kraji je mnoho přitažlivých míst a témat. Jedním z nich jsou sklářství, kamenářství a bižuterie. A právě na to lákáme návštěvníky i místní společnou vstupenkou. Jsme si jistí, že lidé budou zážitkem z výroby ohromeni,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

V létě 2021 mohou zájemci vybírat ze dvou druhů vstupenek: 7 dní v Křišťálovém údolí je připraveno za 250 korun nebo pro celou rodinu za 480 korun. Pokud se někdo na sever Čech vrací pravidelně a chce poznat Křišťálové údolí detailněji, může si návštěvy rozložit do celého léta. Stačí, když si připlatí padesát korun, a získá vstupenku, kterou využije podle svých časových možností, a to až do konce září letošního roku.

Vstupenku lze pořídit online na stránkách: ticket.crystalvalley.cz.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky