Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Frýdlant dostane sto tisíc Kč za vítězství v soutěži památkových zón

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 04. 2014 11:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Rada LK rozhodla o poskytnutí finančního daru ve výši 100.000 Kč Městu Frýdlant za vítězství v krajském kole soutěže o nejlepší Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón za rok 2013.

Program regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón (dále jen program regenerace) je dotačním titulem Ministerstva kultury České republiky určeným k obnově kulturních památek nacházejících se v nejcennějších částech našich historických měst. Čerpat finanční prostředky z programu regenerace mohou jen města, která mají zpracován vlastní program regenerace (dále jen projektový dokument) a na obnovách památek se podílejí finančně spolu s vlastníkem.

„V krajském kole soutěže o Cenu Programu regenerace za rok 2013 rozhodla hodnotitelská komise o vítězství projektového dokumentu Města Frýdlant. Navrhujeme, aby Liberecký kraj ocenil kvalitní práci Města Frýdlant a jako výraz uznání věnoval tomuto vítězi krajského kola finanční dar ve výši 100.000 Kč,“ uvedla Hana Maierová s tím, že návrh ještě musí schválit Zastupitelstvo LK na svém jednání 22. 4. 2014. 

Viz také video: http://www.youtube.com/watch?v=N8PcoH4HFPI

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky