Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cena za nejlepší mapu míří do Jablonce

Maršálková Ivana

sekretariát Ing. Květy Vinklátové, náměstkyně hejtmana, resort kultury, památkové péče a cestovního ruchu

  • 16. 05. 2017 10:15

Sdílet článek

Zvýšit úroveň propagačních materiálů zaměřených na cestovní ruch je cílem celorepublikové soutěžní přehlídky TuristPropag. V té Jablonec obstál na jedničku.

182 produktů ve 12 kategoriích soutěžilo na prestižní celostátní přehlídce turistických produktů TuristPropag, která probíhala v rámci veletrhu cestovního ruchu Regiony v Lysé nad Labem. Nový čtyřjazyčný plán Jablonce nad Nisou, jehož součástí je i automapa celého Libereckého kraje, byl v kategorii „mapy měst a regionů“ oceněn 1. místem.

Mapa si ocenění zaslouží. Nejenže je vydařená po grafické stránce, ale je také praktická. Na turistické infocentrum si pro ni hojně chodí i Jablonečané a velmi dobře se prodává,” upozorňuje Petr Vobořil, ředitel Jabloneckého kulturního a informačního centra, kterou mapu vydalo.

TuristPropag je celostátní přehlídka turistických produktů, která navazuje na prestižní soutěž Tourpropag, jež se pravidelně konala v Písku. Zde byl Jablonec také několikrát oceněn a to např. za publikace J. V. Scheybal, či Kapitoly ze stavebního vývoje města, mapu Jizerské hory bez bariér a nástěnné kalendáře. Mapa je v prodeji za 40 Kč v turistickém informačním centru v Domě Scheybalových v Kostelní 1/6.

Kontaktní osoba za JKIC: Radana Schaeferová, T: +420 606 270 543, schaeferova@jablonec.com

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky