Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ambasadoři Regionu Liberec The Fotr a Ondřej Holas objevovali krásy kraje i v roce 2023

Anna Vašková

odborný zaměstnanec

  • 06. 12. 2023 13:17

Sdílet článek

S konceptem ambasadorů, tedy tváří Libereckého kraje, přišlo oddělení cestovního ruchu krajského úřadu již v roce 2022. Stali se jimi infuencer The Fotr (Daniel Procházka) a fotograf a cestovatel Ondřej Holas. Náplní jejich činnosti je cestování po kraji v rámci jednodenních či vícedenních cest a propagace zajímavých turistických cílů.

„V průběhu času se mění i nástroje, které využíváme v rámci marketingu cestovního ruchu. Právě i populární a sledovaní influenceři mohou výrazně ovlivnit návštěvu konkrétních míst, na která se zaměří,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Ondřej Holas se již v únoru vypravil ke krkonošské Hlídce Na Stráži, kde vznikla série fotografií a videí pro sociální sítě. Uskutečnil také pravidelné měsíční výlety do předem stanovených destinací v Libereckém kraji. Jednalo se například o stezku Via Czechia, hrad Houska či Kryštofovo údolí.

Cestování rodin s dětmi pravidelně představoval The Fotr se svou rodinou. Ti se vydali na celkem pět výletů po regionu. V březnu se Fotrova rodina vydala do zimních Jizerských hor, v létě sledujícím představili krásy Máchova kraje a Lužických hor, podzim strávili v Českém ráji a putování zakončili zimou v Krkonoších.
Veškerý obsah tvořili ambasadoři na svém Instagramu, kde je můžete najít jako @the_fotr a @ondrejholas_landscape.

 

Foto: Ondřej Holas 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky