Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

7. ročník cyklu Jablonecké kostely otevřeny se blíží ke konci

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 22. 08. 2014 07:44

Sdílet článek

Předposlední podvečerní koncert v rámci doprovodného programu cyklu Jablonecké kostely otevřeny se konal 19. 8. od 17 hodin v kostele sv. Anny v Jablonci nad Nisou.

Skladby od F. Schuberta, J. K. Kuchaře, A. L. Webera, G. Verdiho, J. Clarka a dalších hudebních skladatelů zahrála Jana Havlíčková, která do Jablonce zavítala až ze Dvora Králové nad Labem. Hře na varhany se věnuje od 10 let a vystupuje zejména na historických památkách, v rámci církevních akcí, festivalů, v lázních, muzeích a dalších památkách.

Na koncert zavítalo téměř 150 posluchačů, jejichž potlesk si vyžádal na konci několik přídavků.

7. ročník cyklu Jablonecké kostely otevřeny se blíží ke konci. Zájemci o sakrální památky mohou navštívit čtyři jablonecké kostely v centru města naposledy kromě doby bohoslužeb v úterý 26. 8. od 9-17 hodin, kostel sv. Anny pak do konce srpna denně od 10 do 12 a 13 do 17 hodin v rámci Mezinárodního trienále skla a bižuterie. Poslední úterní koncert se odehraje v duchu dechových nástrojů. Vystoupí Dechová harmonie pod vedením Vladislava Krejčíka a hosté v kostele Nejsvětějšího Srdce Ježíšova na Horním náměstí opět od 17 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky