Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Zrekonstruované hudební oddělení krajské knihovny opět otevřou

16. 02. 2017

Po necelém měsíci se v pondělí 20. února opět otevřou dveře nově zrekonstruovaného hudebního oddělení Krajské vědecké knihovny v Liberci. Téměř měsíc pracovníci knihovny vyklízeli, rekonstruovali a znovu instalovali.

Oficiální otevření hudebního oddělení se bude konat o den později, v úterý 21. února v 16 hodin. Zúčastní se jej radní Libereckého kraje Květa Vinklátová a náměstka statutárního města Liberec Ivan Langr. Přímo na místě si pak mohou přítomní zahrát některou z mnoha společenských her, které nyní knihovna nabízí jak dětem, tak i dospělým.

„Vzhledem k tomu, že jsme mírně změnili koncept oddělení, tak původní název Hudební knihovna již s novým zaměřením tolik nekoresponduje. Při hledání nového názvu bychom rádi zapojili i veřejnost,“ uvedla ředitelka knihovny Blanka Konvalinková. „Přijďte se do nových prostor podívat, vyzkoušet novinky a nasát atmosféru, možná vás případný název napadne. Autora nejlepšího návrhu odměníme dle jeho volby, vybrat si bude moci poukázku do knihovní kavárny, pohádkové CD či bezplatnou roční čtenářskou registraci,“ doplnila Konvalinková.

Běžného výpůjčního provozu v hudebním oddělení Krajské vědecké knihovny v Liberci se zájemci dočkají již v pondělí 20. února 2017. 

 

TZ KVKLI

Daníčková Blanka
blanka.danickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 732765215