Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlídka Libereckého mrakodrapu je otevřena pro veřejnost

Šírová Květa

podpora odborného vzdělávání, administrace portálu EDULK.cz

  • 20. 06. 2017 07:06
  • Rozvoj

Sdílet článek

Jedinečný výhled na Liberec a okolí si nyní můžete užít z nejvyšší budovy v Liberci – sídla Krajského úřadu Libereckého kraje. Vyhlídka v 17. patře budovy je v letních měsících otevřena: v pondělí a ve středu od 8:00 do 16:00 hodin a v úterý, čtvrtek a pátek od 8:00 do 15:00 hodin.

Na vyhlídku, do výšky 78 metrů, vás vyveze buď osobní výtah, nebo oběžný osobní výtah tzv. paternoster, který je se svojí celkovou obslužnou výškou 56,8 m, 16 stanicemi a 35 dřevěnými kabinami největším v České republice.

Budova sídla Libereckého kraje oslavila v loňském roce 40. výročí svého postavení. K narozeninám dostala od Severočeského muzea v Liberci obrazovou publikaci „Liberecký mrakodrap“, která je k dostání na pokladně muzea.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky