Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Čtenář roku 2017 aneb Hledáme nejlepší čtenářskou babičku

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 17. 02. 2017 10:58

Sdílet článek

V rámci každoroční celostátní kampaně Březen - měsíc čtenářů i letos Krajská vědecká knihovna v Liberci se i letos připojí k soutěži o nejlepšího Čtenáře / Čtenářku roku. V minulých letech se hledali nejlepší tatínci, třídní kolektivy, děti či rodiny. V letošním roce se pátrá po nejlepší čtenářské BABIČCE.

Máte ve své rodině babičku, která…

…ráda a hodně čte svým vnoučatům nebo je podporuje ve čtení?

…často chodí do knihovny?

…angažuje se v jakýchkoliv aktivitách souvisejících se čtením?

…je soutěživá?

Napište do knihovny, proč si myslíte, že právě Vaše babička je ta NEJ.  Ze všech nominovaných bude vybrána jedna babička, která bude naši knihovnu reprezentovat v krajském kole soutěže Čtenář / Čtenářka roku 2017.

Své nominace na nejlepší čtenářskou BABIČKU můžete zasílat nejpozději do 10. března 2017 na e-mail: valterova@kvkli.cz

Do nominace nezapomeňte uvést:

  • Jméno a příjmení babičky
  • Adresu, příp. e-mail babičky
  • Zdůvodnění nominace
  • Informace o Vás (jméno, e-mail)

Z krajských finalistek bude následně vybrána celostátní vítězka, které bude 4. 4. 2017 předáno ocenění v rámci vyhlášení cen Magnesia Litera v Národním divadle v Praze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky